Dakmanagement voor woningcorporaties

Steeds meer woningcorporaties zoeken naar oplossingen om het volledige dakmanagement uit te besteden. Zo heb je meer inzicht op de status van je woningbezit en meer grip op de onderhoudskosten. Consolidated werkt al jaren vol trots voor vele woningcorporaties door heel Nederland, zoals Accolade, De Alliantie en KleurrijkWonen. Deze woningcorporaties worden ontzorgt door de deskundige dakkennis van onze dakspecialisten en ondersteund in het dakonderhoud. Benieuwd hoe u als woningcorporatie geholpen kan worden met dakmanagement? U leest het hier!

Slim dakmanagement met Dakota

In een tijd waarin technologie en data een steeds grotere rol speelt, wordt ook dakmanagement steeds slimmer. Dakota, de dakmanagementtool van Consolidated, is daarvan een goed voorbeeld. Dakota maakt dakmanagement een stuk eenvoudiger. De tool geeft u inzicht in de conditie van uw daken, weet waar en wanneer dakonderhoud nodig is en geeft u inspectierapporten, onderhouds- en lekkageverslagen. Dit alles overzichtelijk op één plek. Dakota geeft niet alleen overzicht en inzicht op het dak, het vormt ook een goede basis voor uw meerjarenbegroting. Voor onder andere Accolade bevordert Dakota een slimme samenwerking waarmee de woningcorporatie kosten en tijd bespaart.

Dakrenovatie voor woningcorporaties

Wij helpen woningcorporaties uiteraard ook met het renoveren van daken. Onze dakspecialisten kijken per dak wat nodig is; ieder dak is namelijk anders. Op basis van deze dakinspectie, aangevuld met de informatie uit ons dakmanagementsysteem, brengen we een advies op maat uit. Daarmee weet u wat u kan verwachten als Consolidated start met de dakrenovatie. Zo hielpen we ook woningcorporatie De Alliantie de afgelopen jaren al met vele dakrenovaties. Tijdens de dakrenovatie houden wij natuurlijk rekening met de bewoners. Door voldoende en tijdige communicatie over de werkzaamheden en planning hiervan weten de bewoners wat zij kunnen verwachten. De bewoner staat altijd centraal.

Verduurzamen met Consolidated

Als u van plan bent om daken te renoveren, dan raden we aan om hierbij direct na te denken over het verduurzamen hiervan. Een renovatie is namelijk hét moment om bijvoorbeeld ook de isolatie van uw daken aan te pakken. Maar ook het aanleggen van een groendak of recyclen van oude dakbedekking is een mogelijkheid tijdens dakrenovatie. Graag gaan we met u in gesprek, want er kan meer dan u denkt! Voor woningcorporatie Ymere verduurzaamden we bijvoorbeeld ieder jaar tienduizenden vierkante meters dakoppervlak. Ook voor woningcorporatie Kleurrijkwonen verduurzamen en renoveren we daken.

Er is meer mogelijk dan u denkt

Bent u benieuwd wat dakmanagement, dakrenovatie en dakverduurzaming voor u als woningcorporatie kan betekenen? Vul vrijblijvend het contactformulier in.

three-man

werken bij
Consolidated?

blank87
blank87

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.