Elke regio een eigen dakspecialist

Rochdale_Dak-5615nieuw

Rochdale heeft op basis van ketensamenwerking een langdurig contract afgesloten met drie dakspecialisten, voor het onderhoud en beheer van alle daken: van een lekkende dakgoot tot problemen met de schoorsteen, alles wat zich boven de (dak)goot bevindt.

De samenwerking gaat verder dan alleen het uitvoeren van onderhoud aan daken:

de partners adviseren en participeren in het totale proces rondom het beheer van dakonderhoud. Denk aan duurzaamheid, strategie van onderhoud, scenario’s, conditiemetingen en dakveiligheid. Het gaat om Consolidated, Patina en Van Venrooy.

Uitstekende dienstverlening

Het bezit van Rochdale is ingedeeld in Noord, Centrum/West en Zuid. Elke partij krijgt de verantwoordelijkheid voor één regio. Consolidated ontfermt zich over het bezit in Amsterdam-Zuid en Diemen. Van Venrooy gaat over Amsterdam-Noord, inclusief Purmerend, Zaanstad en Landsmeer. Patina gaat over Amsterdam-Centrum en Amsterdam-West. Om het proces van dienstverlening ‘lean’ te maken worden huurdersklachten door Rochdale rechtstreeks doorgezet naar de verantwoordelijke dakpartner.

Veiligheid en gezondheid

De genoemde partijen hebben, behalve met alles wat zich op het dak afspeelt, ook ruime ervaring in de dienstverlening rondom klachten en reparatieverzoeken. Verder adviseren zij Rochdale over duurzame en innovatieve ontwikkelingen. Ook de kwaliteit van alle daken van Rochdale wordt het komend jaar in kaart gebracht door conditiemetingen. Veiligheid en gezondheid zijn hierin belangrijke aspecten. Daarom wordt geïnventariseerd of er asbest aanwezig is en worden voorzieningen voor veilig werken op het dak aangebracht.

Eén specialist voor alles

Rochdale bestuurslid Birgitte de Maar: ‘Door de traditionele aanbestedingsmethode werkten er voorheen soms meerdere partijen aan één dak. Er werd een aannemer gestuurd wanneer er problemen waren met de schoorsteen, bij een lekkende dakgoot stuurden we een loodgietersbedrijf. Nu is er per regio één specialist die alles doet en ook de dienstverlening volledig op zich neemt. Wel zo duidelijk voor onze huurders!’

three-man

werken bij
Consolidated?

blank87
blank87

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.