Dakadvies

Dakonderhoud met data

Dakadvies door
Consolidated

Wilt u als woningcorporatie stappen zetten in het verduurzamen van uw daken? Of wilt u weten hoe u zo efficiënt mogelijk uw daken kunt onderhouden? Consolidated denkt graag met u mee.

Klein- en grootschalig
dakadvies?

Zoekt u een partner die kleine lekkagemeldingen kan oplossen? Of bent u toe aan een samenwerking waarin iemand het complete dakmanagement van uw daken op zich neemt? Wat uw wens ook is, Consolidated is dé spil in elke daksamenwerking. 

Compleet beheer over uw daken

Bij Consolidated gaan we graag een langetermijnsamenwerking aan. Dit komt namelijk de kwaliteit van uw daken ten goede. Door het complete beheer van uw daken uit handen te nemen, hebben we veel beter inzicht in de status ervan. Zo kunnen we u veel beter helpen met het realiseren van uw doelstellingen. En zo heeft u meer tijd over voor zaken waar u gespecialiseerd in bent.

(On)gevraagd dakadvies

Tijdens een samenwerking geven we graag (on)gevraagd dakadvies. Daar zit namelijk onze grootste kracht. Wat uw vraagstuk ook is, wij hebben misschien wel een oplossing waar u helemaal nog niet aan hebt gedacht. Dankzij slimme dakinnovaties zoals blauwgroene daken of andere duurzame oplossingen helpen we u graag verder. 

Dakadvies over duurzame doelen

De overheid heeft als doel dat we in 2030 bijna de helft aan CO2 minder moeten gaan uitstoten dan in 1990. U bent niet de enige als u wilt weten hoe u op zo’n grote schaal een CO2-neutrale woningvoorraad kunt realiseren. Hoe gaan we al die daken verduurzamen? En hoe pakken we dat financieel en technisch efficiënt aan? Het is een enorme (tijds)investering, maar gelukkig hoeft u het niet alleen te doen. Consolidated heeft ervaring met het verduurzamen van daken

Dakota, uw dakadvies tool

Een belangrijke tool die we graag inzetten om u zo goed mogelijk te adviseren, is Dakota. Dit platform is door Consolidated zelf ontwikkeld en is een belangrijke rode draad in onze samenwerking. Hierin komt alle informatie en kennis over uw daken samen. Met flink wat daken is het lastig om in te schatten wanneer een bepaald dak onderhoud nodig heeft. Dakota lost dit probleem op en laat het ons zien. Daarnaast heeft gebruik van Dakota nog andere voordelen:

  • Inzicht in de conditie van uw daken
  • Overzicht van alle activiteiten en storingen
  • Rapportages, jaarplannen en meerjarenonderhoudsbegroting
  • Zoek- en differentieerfunctionaliteiten
three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.