Dakbeheer

dakbeheer-overlay

Dakbeheer voor overzicht en inzicht

Als woningcorporatie, gemeente, onderwijs- of zorginstelling is deskundig dakbeheer onmisbaar.

U wilt weten wat er speelt op uw daken, wanneer en waar welk dakonderhoud staat ingepland en welke kosten het planmatig dakonderhoud met zich meebrengt. Consolidated zorgt voor dakbeheer waarbij ú de regie houdt over uw daken. Dakbeheer zoals het anno 2024 moet zijn. Ook als er snel geschakeld moet worden in verband met een lekkage.

Wilt u meer informatie over dakbeheer?

Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Daklekkage binnen 2 uur opgelost

Ondanks de geplande dakinspecties bij zorgvuldig dakbeheer, kunnen daklekkages altijd voorkomen. Bijvoorbeeld door weersomstandigheden. Consolidated zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar deze lekkages.

Ons gestroomlijnde lekkageproces ontzorgt u volledig en via het online portal Dakota blijft u op de hoogte van onze werkzaamheden. Nadat de lekkage is verholpen, krijgt u altijd een lekkageverslag. Dat is dakbeheer bij Consolidated.

Track & trace-module: dé service bij daklekkages

Dakbeheer gaat verder dan het oplossen van lekkages. Het managen van de verwachtingen is minstens zo belangrijk. Om goed te communiceren met uw huurders heeft Consolidated samen met Daklab B.V. daarom de track & trace-module ontwikkeld.

Zodra een huurder een lekkage bij ons meldt, plannen wij een afspraak in. Vervolgens ontvangt de huurder een sms met daarin een track & trace-code. Hiermee kan hij inloggen in het systeem en de status van de reparatie nauwgezet volgen.

Werkwijze Consolidated

Dakbeheer bestaat uit dagelijks onderhoud, waaronder het repareren van lekkages, en planmatige onderhoud. We willen het u zo makkelijk mogelijk maken. U kunt altijd en overal een actueel overzicht inzien van de conditie van uw daken. Resultaatgericht samenwerken is bij dakbheer ons sleutelwoord.

Daarin ondersteunen, adviseren of ontzorgen we uw organisatie. Iedere samenwerkingsvorm biedt andere voordelen. Het ligt er maar net aan wat uw wensen en doelen zijn.

Meer informatie over dakbeheer van Consolidated?

three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.