Dakinspectie

Dakonderhoud met data

Dakinspectie door Consolidated

De misvatting over een dakinspectie is dat het niet meer inhoudt dan een korte blik op de dakpannen of dakplaten.

Maar als woningcorporatie of woningbouwvereniging weet u natuurlijk dat er veel meer bij komt kijken. Planmatige inspecties en onderhoudsbeurten maken deel uit van dakmanagement. Bij Consolidated voeren we al meer dan 60 jaar dakinspecties uit en adviseren we u over bijvoorbeeld een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB).

Wilt u meer informatie over dakinspecties?

Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Waar letten wij op?

Om een dakinspectie zo efficiënt mogelijk uit te voeren, is een goede voorbereiding een voorwaarde. Aan de hand van de dakinspectie gaan we aan de slag met meerdere onderhoudsplannen en scenario’s. Zo krijgt u een volledig beeld van de conditie van het dak én inzicht in de kosten.

Bij een dakinspectie komt het volgende onder meer aan bod:

  • Een conditiemeting conform NEN 2767
  • Controle op eventuele zwakke plekken en andere gebreken
  • Kleine reparaties
  • Reiniging
  • Fotoverslag als naslagwerk

Wat komt er nog meer kijken bij een dakinspectie?

Planmatig onderhoud

Planmatig onderhoud begint altijd met een of meerdere dakinspecties. Bij een dakinspectie gaan we graag de samenwerking met u aan en kunnen we verschillende scenario’s uitwerken. Ook kijken we of en hoe we de levensduur van de daken kunnen verlengen.

En op welke manier we het aantal lekkages en andere storingen kunnen verlagen. Dat betekent maatwerk, thermografisch onderzoek, onderhouds- en inspectieovereenkomsten en misschien wel een onderhoudsabonnement. Uniek hierbij is dat u zelf de regie in handen houdt dankzij Dakota, het online platform voor dakmanagement.

planmatig dakonderhoud
three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.