dakmanagement

Dakonderhoud met data

Dakota:
wéét wat er
speelt op
het dak

Op welke complexen komen regelmatig lekkages voor? Weet u hoeveel u volgend jaar kwijt bent aan dakonderhoud?

En hoeveel storingen u dit jaar had kunnen voorkomen? Het antwoord op deze vragen vindt u in Dakota, het online portal voor dakmanagement (een product van Daklab).

Visie op
dakmanagement

Voor grote opdrachtgevers zoals woningcorporaties, werken we op basis van resultaatgestuurd onderhoud. We geven advies en stellen een plan van aanpak op, waarin kritieke prestatieindicatoren (KPI’s) zijn opgenomen.

De KPI’s zijn niet alleen gericht op klanttevredenheid en kostenbesparing, maar ook op dakmanagement: inzicht, overzicht en grip op processen. Binnen de gestelde kaders zijn wij verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van uw daken.

Voer zélf de regie
over uw daken 

Dakota biedt een unieke koppeling tussen dagelijks en planmatig onderhoud. Zo kunt u op het juiste moment de juiste beslissingen nemen. Met één druk op de knop checkt u de resterende levensduur of wat u volgend jaar kwijt bent aan dakonderhoud.

Ideaal voor het opstellen van uw meerjarenonderhoudsbegroting. Zo voert u zelf de regie over uw daken én houdt u grip op de kosten van dakonderhoud.

Voordelen
Dakota

Dakota geeft aan wanneer en wáár welk onderhoud nodig is, en wat de kosten zijn. U kunt het onderhoud van uw daken beter sturen om storingen in de toekomst vóór te zijn.

Dakota biedt onder meer:

  • Inzicht in de conditie van al uw daken.
  • Overzicht van alle activiteiten en storingen op uw daken.
  • Inspectierapporten, onderhouds- en lekkageverslagen.
  • Rapportages, jaarplannen en meerjarenonderhoudsbegroting.
  • Een koppeling tussen dagelijks- en planmatig onderhoud.
  • Verschillende differentieer- en zoekfunctionaliteiten.
  • Vele analyse- en exportmogelijkheden.
  • Compatibiliteit met andere gebouwbeheersystemen (Vastware).
three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.