Dakonderhoud gemeenten

Dagelijks en planmatig dakonderhoud gemeenten

U wilt grip op het onderhoud van uw daken die u als gemeente bezit. Het liefst op dagelijkse, correctieve en/of planmatige basis.

Dat is een flinke uitdaging. Iets dat we bij Consolidated maar al te goed begrijpen. Het inzicht krijgen in uw dakkosten, uw klanttevredenheid hoog houden of alvast sturen op verduurzaming van het dak …

Al sinds 1962 zetten onze dakspecialisten hun vakkennis in om gemeenten te ondersteunen bij hun dakonderhoud. Resultaatgericht samenwerken zit in ons DNA dus we gaan graag met en voor u aan de slag.

Dakonderhoud inzichtelijk gemaakt

Een belangrijk onderdeel om optimaal samen te kunnen werken is het gebruik van Dakota. Dit is een door ons ontwikkeld dakmanagementsysteem dat u de regie over uw daken terug in handen geeft. En dat niet alleen, wij kijken met u mee.

Dat werkt zo: deze slimme tool brengt zicht op uw dakbezit, inzicht in de kwaliteit van uw daken en overzicht over alles wat er op uw daken gebeurt. Van reiniging tot aan de benodigde reparatie of aanpak op het gebied van verduurzaming van het dak…

Dakota maakt inzichtelijk wat het dak nodig heeft en onze specialisten staan 24 uur per dag klaar om de dakuitdagingen aan te pakken. Is het de uitdaging eenmaal opgelost? Ook dit ziet u terug in Dakota.

dakonderhoud

Slimme dakmanagementtool voor dakonderhoud gemeenten

Dakota geeft niet alleen inzicht in actuele activiteiten die op uw daken worden uitgevoerd. Het slimme dakmanagementsysteem wordt ook gebruikt als praktisch communicatieplatform tussen de betrokkenen.

Zo bekijkt u als klant makkelijk de gegevens die gaan over de status van uw dakbezit. Maar ook de gebruikers van het pand bekijken makkelijk wat de status is van bijvoorbeeld een lekkagemelding.

Door gebruik van Dakota is iedereen op het juiste moment op de hoogte van de status van een project of van de activiteiten die moeten worden uitgevoerd.

Een stabiele total cost of ownership

Minstens zo belangrijk naast duidelijke communicatie is zicht op de lange termijn. We verzamelen dakdata en slaan dit in Dakota op. Zo bouwen we aan een database met informatie die u kunt gebruiken om een strategische planning en Meerjarenonderhoudsbegroting op te zetten.

Gaan we samen aan de slag? Dan starten we met een nulmeting van uw dakbezit. We maken inzichtelijk hoe de dakopbouw in elkaar zit, hoe groot uw daken zijn en wat de duurzaamheidsgraad is.

Door de data uit een nulmeting te analyseren kunnen we vooruitkijken. Zo zijn de kosten beter te controleren en komt u niet langer voor financiële verrassingen te staan. Dat betekent: altijd up-to-date inzicht in uw total cost of ownership.

Een slagvaardig klantteam staat voor u klaar

Functioneel dakonderhoud vereist een goede samenwerking. En dat begint bij een slagvaardig klantteam. Verschillende medewerkers met ieder hun eigen specialiteit worden ingezet om contacten, onderhoudswerkzaamheden en rapportages op het juiste moment in werking te zetten.

Door de juiste specialismen in een dakteam te bundelen, ontstaat een effectieve en resultaatgerichte samenwerking. Voeg daar de samenwerking met andere ketenpartners aan toe en succesvol dakonderhoud is gegarandeerd!

dakonderhoud woningcoporaties

Structurele
aanpak voor dakonderhoud gemeenten

Strategische samenwerking, slim gebruik van data en een innovatieve vertaling naar de praktijk geven u als gemeente de regie over uw daken terug. Ons slimme dakmanagementsysteem Dakota legt de uitdagingen bloot en wij lossen ze erna voor u op.

Is dakonderhoud een van uw zorgen? Onze specialisten nemen deze graag uit handen en nodigen u uit voor een (virtuele) kop koffie en vrijblijvend advies. Of het nu gaat over dagelijks dakonderhoud of planmatig dakonderhoud.

three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.