Dakonderhoud onderwijsinstellingen

Dagelijks en planmatig
dakonderhoud voor onderwijs

Uw bezit biedt onderdak aan schoolgaande leerlingen. U als onderwijsinstelling wilt grip op uw daken om uw leerlingen droog en in een aangenaam klimaat les te kunnen geven. Het liefst wilt u deze grip op dagelijks-, correctief- en/of planmatige basis. Een flinke klus.

Dat begrijpen we bij Consolidated. Of het nu gaat over het inzicht in de kosten die uw daken maken of over de tevredenheid van uw studenten of leerlingen over de locatie waar zij les krijgen. Of misschien wel over het verduurzamen van uw daken …

Al sinds 1962 zetten onze dakspecialisten hun vakkennis in om onderwijsinstellingen te ondersteunen wanneer het gaat over dakonderhoud. U kunt wel stellen: samenwerken zit in ons DNA. 

Uitdagingen inzichtelijk maken

Hoe wij samenwerken? Door gebruik van Dakota: een door ons ontwikkeld dakmanagementsysteem. Een systeem dat u de regie over uw daken terug in handen geeft terwijl onze specialisten met u meekijken. Hoe dat werkt?

Dakota brengt zicht op uw dakbezit, inzicht in de kwaliteit van uw daken en overzicht over alles wat er op uw daken speelt. Van dakreiniging tot dakreparatie of voortschrijdend inzicht in verduurzaming … Dakota maakt het voor u inzichtelijk en onze specialisten staan 24 uur per dag klaar om de uitdagingen die spelen aan te pakken. Zijn de plannen eenmaal uitgevoerd? Ook dit ziet u terug in Dakota.

dakonderhoud

Slim dakonderhoud voor onderwijs

Het gebruik van Dakota geeft niet alleen inzicht in actuele activiteiten die op de daken van uw instelling worden uitgevoerd. Het slimme dakmanagementsysteem wordt ook gebruikt als praktisch communicatieplatform tussen de betrokkenen.

U als klant kunt makkelijk de gegevens inzien van de status van het onderwijsgebouw. Conciërges of docenten bekijken makkelijk wat de status is van een lekkagemelding. Door gebruik van Dakota is iedereen op het juiste moment op de hoogte van de status van een project of van de uitdagingen die moeten worden opgelost. 

Altijd inzicht in uw total cost of ownership

Daarnaast is ook zicht op de lange termijn van belang. De verzamelde dakdata wordt in Dakota opgeslagen. Het voordeel hiervan is dat u toegang heeft tot een hele bulk informatie. Die informatie kunt u gebruiken om een strategische planning en Meerjarenonderhoudsbegroting op te zetten.

Wilt u liever samen aan de slag? Dan starten we met een nulmeting van uw daken. We leggen onder andere de dakopbouw, dakmaten en duurzaamheid vast en kijken op basis van deze data vooruit. Zo maken we onderbouwde plannen voor uw dakbezit. Hierdoor kunt u kosten goed controleren. Dat betekent: niet langer financiële verrassingen!

Wilt u altijd up-to-date inzicht in uw total cost of ownership? Dan is het gebruik van Dakota zeker de overweging waard.

Een slagvaardig klantteam staat 24/7 voor u klaar

Naast zicht op de lange termijn is ook een goede samenwerking van belang om effectief dakonderhoud te kunnen borgen. Een goede samenwerking begint bij een slagvaardig klantteam. Onze medewerkers van diverse afdelingen worden ingezet om contacten, onderhoudswerkzaamheden en rapportages op het juiste moment in werking te zetten.

Door specialisten in een dakteam samen te laten werken, ontstaat een optimale coöperatie. Voeg daar samenwerking met overige ketenpartners aan toe en effectief dakonderhoud is gegarandeerd!

dakonderhoud woningcoporaties

Structurele
aanpak voor dakonderhoud onderwijs

Strategisch gedreven dakonderhoud voor onderwijsinstellingen middels samenwerking, slim gebruik van data en een innovatieve vertalingen naar de praktijk. Een combinatie die uw organisatie de regie over uw daken teruggeeft.

Ons slimme dakmanagementsysteem Dakota legt de uitdagingen bloot en wij lossen ze voor u op. Niet langer zelf hoeven nadenken over het dakonderhoud van uw onderwijsinstelling?

Onze specialisten nemen deze graag uit handen en nodigen u uit voor een (virtuele) kop koffie en vrijblijvend advies. Of het nu gaat over dagelijks dakonderhoud of planmatig dakonderhoud.

three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.