Dakonderhoud woningcorporaties

Dagelijks en planmatig dakonderhoud woningcorporaties

Als woningcorporatie wilt u grip op het onderhoud van uw daken. Het liefst op dagelijkse, correctieve en/of planmatige basis.

Een flinke uitdaging. Dat snappen we bij Consolidated maar al te goed. Of het nu gaat over het inzicht in de kosten, uw zorgen over de klanttevredenheid van uw huurders of sturing op verduurzaming … 

Al sinds 1962 zetten onze dakspecialisten hun vakkennis in om woningcorporaties te ondersteunen. Samenwerken? Dat zit in ons DNA. 

De regie over uw daken

Een belangrijk onderdeel bij dakonderhoud voor woningcorporaties is het gebruik van Dakota, een door ons ontwikkeld dakmanagementsysteem. Dakota geeft u de regie over uw daken terug in handen en wij kijken mee. Hoe dat werkt? Deze slimme tool brengt zicht op uw dakbezit, inzicht in de kwaliteit van uw daken en overzicht over alles wat er op uw daken gebeurt. Of het dak nu reiniging, reparatie of aanpak op het gebied van duurzaamheid nodig heeft … Dakota laat het zien en onze specialisten staan altijd klaar om de uitdagingen aan te pakken. Is het dakonderhoud eenmaal uitgevoerd? Ook dit ziet u terug in Dakota.

 

dakonderhoud

Een slimme dakmanagementtool voor dakonderhoud woningcorporaties

Het gebruik van Dakota geeft niet alleen inzicht in actuele activiteiten die op uw daken worden uitgevoerd. Het slimme dakmanagementsysteem wordt ook gebruikt als praktisch communicatieplatform tussen de betrokkenen.

U als klant kunt makkelijk de gegevens inzien van de status van uw vastgoed. Ook uw huurders bekijken makkelijk wat de status is van een lekkagemelding. Door gebruik van Dakota is iedereen op het juiste moment op de hoogte van de status van een project of van de activiteiten die moeten worden uitgevoerd.

Altijd up-to-date inzicht in uw total cost of ownership

Belangrijk bij dakonderhoud voor woningcorporaties is duidelijke communicatie en zicht op de lange termijn. Alle dakdata wordt in Dakota opgeslagen. Het voordeel hiervan is dat u toegang heeft tot genoeg informatie om een strategische planning en Meerjarenonderhoudsbegroting op te zetten. Gaan we samen aan de slag?

Dan starten we met een nulmeting van uw daken waarbij we onder andere de dakopbouw, dakmaten en duurzaamheid vastleggen. Door deze data te analyseren, kijken we vooruit en sturen we bij.

Hierdoor zijn de kosten beter te controleren en komt u niet langer voor financiële verrassingen te staan. Altijd up-to-date inzicht in uw total cost of ownership.

Een slagvaardig klantteam staat centraal

Een goede samenwerking is ook belangrijk wanneer het gaat over dakonderhoud. Een goede samenwerking begint bij een slagvaardig klantteam.

Mensen van onze eigen afdelingen worden ingezet om contacten, onderhoudswerkzaamheden en rapportages op het juiste moment in werking te zetten. Door de juiste specialismen in een dakteam te bundelen, ontstaat een optimale samenwerking. Voeg daar samenwerking met overige ketenpartners aan toe en succes is gegarandeerd!

dakonderhoud woningcoporaties

Structurele
aanpak voor dakonderhoud woningcorporaties

Dakonderhoud dat wordt gedreven door strategisch samenwerken, slim gebruik van data en een innovatieve vertaling naar de praktijk. Dat is wat uw organisatie de regie over uw daken geeft. Ons slimme dakmanagementsysteem Dakota legt de uitdagingen bloot en wij lossen ze voor u op.

Is dakonderhoud een van uw zorgen? Onze specialisten nemen deze graag uit handen en nodigen u uit voor een (virtuele) kop koffie en vrijblijvend advies. Of het nu gaat over dagelijks dakonderhoud of planmatig dakonderhoud.

three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.