Dakonderhoud zorginstellingen

Dagelijks en planmatig dakonderhoud zorginstellingen

Dakonderhoud is voor zorginstellingen van groot belang. Het liefst op dagelijkse, correctieve en/of planmatige basis.

Een flinke uitdaging terwijl u zich liever richt op de zorg van de mensen die bij u verblijven. Dat snappen we bij Consolidated maar al te goed. Van het inzicht in de onderhoudskosten, klanttvredenheid van uw patiënten of verduurzaming van het dak…

Al sinds 1962 zetten onze dakspecialisten hun vakkennis in om zorginstellingen bij het onderhoud van het dak te ondersteunen. Resultaatgericht samenwerken zit in ons DNA.

Zicht op uw dakbezit

Een belangrijk onderdeel bij dit samenwerken is het gebruik van Dakota, een door Consolidated ontwikkeld dakmanagementsysteem. Dakota geeft elke zorginstelling de regie over haar daken terug in handen en wij kijken mee. Dat werkt als volgt: deze slimme tool brengt zicht op uw dakbezit, inzicht in de kwaliteit van uw daken en overzicht over alles wat er op uw daken gebeurt. Of het dak nu reiniging, reparatie of aanpak op het gebied van duurzaamheid nodig heeft … Dakota maakt het inzichtelijk en onze specialisten staan altijd klaar om de uitdagingen aan te pakken. Ook ziet u het allemaal terug wanneer het onderhoud eenmaal is uitgevoerd.

dakonderhoud

Een slimme dakmanagementtool voor dakonderhoud zorginstellingen

Het gebruik van Dakota biedt naast het inzicht in actuele activiteiten op uw daken ook de mogelijkheid om te praktisch te communiceren met betrokkenen. U als klant kunt makkelijk de gegevens inzien van de status van uw vastgoed en de bewoners binnen uw pad bekijken makkelijk wat de status is van een lekkagemelding. Door Dakota te gebruiken is iedereen op het juiste moment op de hoogte van de status van een project of van de activiteiten die moeten worden uitgevoerd. 

Inzicht in uw total cost of ownership

Net zo belangrijk naast duidelijke communicatie is zicht op de lange termijn. Alle verzamelde dakdata wordt in Dakota opgeslagen. Zo heeft u toegang tot alle informatie die nodig is om een strategische planning en Meerjarenonderhoudsbegroting op te zetten.

Gaan we samen aan de slag? Dan starten we met een nulmeting van de daken van uw zorgcomplexen. We leggen onder andere de dakopbouw, dakmaten en duurzaamheid en zullen erna analyseren. Door deze data te analyseren, kunnen we vooruit kijken en bijsturen.

Gevolg? De kosten zijn beter in de hand te houden en u komt niet langer voor financiële verrassingen te staan. Altijd up-to-date inzicht in uw total cost of ownership dus!

Een slagvaardig klantteam staat voor u klaar

Wanneer het gaat over dakonderhoud is ook een goede samenwerking belangrijk. En dat begint bij een slagvaardig klantteam.

Mensen vanuit alle hoeken van onze organisatie worden ingezet om contacten, onderhoudswerkzaamheden en rapportages op het juiste moment in werking te zetten.

Door de juiste specialismen binnen een dakteam te bundelen, ontstaat een optimale samenwerking. Voeg daar samenwerking met overige ketenpartners aan toe en succes is gegarandeerd!

dakonderhoud woningcoporaties

Structurele
aanpak voor dakonderhoud zorginstellingen

Dakonderhoud gedreven door strategisch samenwerken, slim gebruik van data en een innovatieve vertaling naar de praktijk. Dat is wat uw organisatie de regie over uw daken geeft. Ons slimme dakmanagementsysteem Dakota legt de uitdagingen bloot en wij lossen ze voor u op.

Is dakonderhoud uw grootste zorg? Onze specialisten nemen deze graag uit handen en nodigen u uit voor een (virtuele) kop koffie en vrijblijvend advies. Of het nu gaat over dagelijks dakonderhoud of planmatig dakonderhoud.

three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.