Specialist in het onderhoud van al uw daken

Al meer dan vijftig jaar is Consolidated dé specialist in het beheer en onderhoud van platte en hellende daken. Van het verhelpen van een daklekkage tot inspecties en nulmetingen: de dakwacht van Consolidated verzorgt het dagelijks onderhoud van uw daken snel en vakkundig.

Consolidated: dagelijks onderhoud en dakservice

Het dagelijks onderhoud aan platte en hellende daken wordt uitgevoerd door onze dakwachters. Deze professionele dakdekkers verstaan hun vak en staan dag én nacht voor u klaar. Op het gebied van dagelijks dakonderhoud en dakservice kunt u bij Consolidated terecht voor:

  • Lekkage & reparatie
  • Inspectie & onderhoud
  • Nulmetingen

Lekkage & reparatie

Bij een daklekkage of storing op het dak, is de dakwacht van Consolidated binnen twee uur ter plaatse. Onze professionele dakwachters staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar. Jaarlijks verhelpt de dakwacht van Consolidated meer dan 10.000 dakstoringen in Nederland.

Inspectie & onderhoud

Elk jaar reinigt en inspecteert de dakwacht van Consolidated duizenden dakvlakken. Elk dak heeft onderhoud nodig. Of het nu om een nieuw dak gaat of één van 15 jaar oud. Maar niet in dezelfde mate. Wij stemmen de frequentie van het dakonderhoud af op de conditie, de levensduur en andere kenmerken van het dak. Tijdens de periodieke reiniging en inspectie voeren we kleine reparaties uit.

Nulmeting

Wilt u weten wat u de komende jaren aan dakonderhoud kunt verwachten? En wilt u inzicht hebben in de kosten die dat met zich meebrengt? Dan moet u weten wat de actuele conditie van uw daken is. Met een nulmeting inventariseren we alle fysieke gegevens van een dak. We meten de conditie van de dakbedekking, maar ook van alle dakbouwdelen. Dankzij onze dakservice weet u precies waar u aan toe bent. Op de korte, middellange én lange termijn.

4_stadsgenoot
Stadgenoot koos Consolidated voor een structurele
aanpak van het dagelijks beheer
lees meer

2_Eigenhaard
Corporatie Eigen Haard: dagelijks onderhoud gaat
verder dan een storing
lees meer