Lekkage & dakreparatie

Bij een daklekkage of storing op het dak, is de dakwacht van Consolidated binnen twee uur ter plaatse. Onze professionele dakwachters staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar. Jaarlijks verricht de dakwacht van Consolidated meer dan 10.000 dakreparaties in Nederland.

Dakwacht van Consolidated: 24 uur dakservice

Het dagelijks onderhoud op daken wordt uitgevoerd door de dakwacht van Consolidated. Onze dakwachters verrichten professionele diensten, zoals 24 uur dakservice, inspectie en onderhoud, bestandsopname, risico-inventarisatie en veiligheidsvoorzieningen.

 

Terugkoppeling over de staat van uw dak

De dakwachters van Consolidated koppelen na de dakreparatie terug welke werkzaamheden zijn uitgevoerd op uw dak, met foto’s erbij. Maar we laten u ook weten of we tijdens de dakreparatie andere gebreken tegen zijn gekomen. Zo weet u precies wat er moet gebeuren om verdere problemen op het dak te voorkomen.

 

Direct contact met uw huurders

Onze dakwachters zijn getraind in een goede communicatie met uw huurders. Uw huurders kunnen een lekkage direct bij ons melden, waarna wij een afspraak inplannen. Maar onze dakservice gaat nog verder. De huurder ontvangt een sms van ons met een afspraakbevestiging én een speciale track & trace-code. Met deze code kan uw huurder inloggen in ons systeem en de status van de dakreparatie volgen. Zo weet de huurder precies waar hij of zij aan toe is. Dát is de dakservice die de dakwacht van Consolidated nastreeft.
Download hier het proces van melding tot dakservice en lekkageverslag.

 

Onze dienstverlening

  • 24 uur dakservice door heel Nederland
  • dakwacht: goed getrainde vakmensen
  • direct contact met uw huurder
  • altijd online inzicht in reparaties
  • snelle en professionele communicatie
  • track & trace-module voor huurders