Dagelijks
dakonderhoud

Specialist in het
onderhoud van
al uw daken

Al meer dan zestig jaar is Consolidated dé specialist in het onderhoud, beheer en management van platte en hellende daken.

Van het verhelpen van een daklekkage tot onderhoud en inspectie: de dakwacht van Consolidated verzorgt het dagelijks onderhoud en beheer van uw daken snel en vakkundig.

24-uur
dakservice

Bij een daklekkage of storing op het dak is de dakwacht van Consolidated binnen twee uur ter plaatse.

Onze dakwachters staan dag én nacht voor u klaar. Jaarlijks verhelpt Consolidated meer dan 15.000 dakstoringen in Nederland.

dakonderhoud

Onderhoud &
inspectie 

Elk dak heeft onderhoud nodig. Of het nu om een nieuw dak gaat of één van 15 jaar oud. Op basis van een 0-meting stemmen wij de frequentie van het dakonderhoud af op de conditie, de levensduur en andere kenmerken van het dak. Tijdens de periodieke reiniging en inspectie voeren we kleine reparaties uit.

Gestroomlijnd
lekkageproces

Om u volledig te ontzorgen heeft Consolidated het lekkageproces efficiënt ingericht:

  • Huurder meldt storing direct bij centrale van Consolidated.
  • Er wordt direct een reparatieafspraak gemaakt met huurder.
  • Huurder ontvangt afspraakbevestiging en track & trace code.
  • Met de code kan huurder de status van de reparatie volgen.
  • Dakwachter repareert storing en stelt huurder op de hoogte.

Alle reparaties worden ingevoerd in Dakota. Ook als we andere zwakke plekken tegenkomen, maken we daar een melding van. Dat levert waardevolle informatie op voor uw meerjarenonderhoudsbegroting.

Een structurele
aanpak van uw daken 

Bent op zoek naar een structurele aanpak van het onderhoud van uw daken? Consolidated verzorgt ook het dagelijks beheer van uw daken. Wij zorgen ervoor dat uw daken in een uitstekende conditie verkeren. Dat zorgt voor minder lekkages en meer tevreden huurders. U bespaart bovendien fors op uw administratie- en onderhoudskosten.

dakonderhoud woningcoporaties
three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.