Valbeveiliging op het dak

Op het gebied van dakbeveiliging loopt Consolidated voorop. Door gebruik te maken van valbeveiliging maakt u van elk dak een veilige werkplek!

Veilig aan het werk op het platte dak

Consolidated werkt bij voorkeur met de valbeveiliging van Kedge Safety Systems vanwege de hoge kwaliteit van dit systeem. Kedge Safety Systems biedt een aantal slimme en praktische oplossingen voor veilig werken op het dak. Onder de foto leest u meer over deze oplossingen.

 • Kedge Ankerpunt
  Het Kedge Ankerpunt is een slim ontworpen ankerpunt voor valbeveiliging. In tegenstelling tot traditionele ankerpunten voor valbeveiliging worden Kedge Ankerpunten niet mechanisch bevestigd aan de dakconstructie. Het Kedge Ankerpunt wordt aangebracht op de bestaande dakbedekking zónder bevestiging door de dakbedekking en isolatie heen.
 • Kedge Achorpointer®
  Het nauwkeurig plaatsen van ankerpunten is essentieel voor een goede valbeveiliging. Met de software van Kedge Anchorpointer® bepaalt u, op basis van een AutoCAD-tekening, zeer exact de positie van ankerpunten op platte daken.
 • Kedge Barrier
  Met Kedge Barrier bent u verzekerd van permanente valbeveiliging op uw dak. Elk Barrier hekwerk kan naar wens worden aangepast aan het gebouw waarop het wordt geplaatst.
 • Kedge Veiligheidssignalering Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Kedge heeft signaleringsproducten ontwikkeld om iedereen te waarschuwen voor gevaarlijke situaties op het dak in relatie tot valbeveiliging.
 • Kedge Handboek
  De afgelopen jaren heeft Kedge Safety Systems veel kennis vergaard over valbeveiliging. Al die kennis en kunde is verzameld in een compact handboek.

Provincie_ZeelandConsolidated beveiligde het dak van de
Nautische Centrale in Vlissingen
Lees meer