Dakrenovatie: een vak apart

Als dakspecialist heeft Consolidated veel ervaring met het renoveren van daken. Omdat elk dak anders is, voeren we van te voren een grondige dakinspectie uit. Op grond van onze bevindingen brengen we een advies uit. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten als wij beginnen met het renoveren van uw dak.

Samenwerking BetonRestore

Soms is een dakrenovatie in bouwkundig opzicht zeer complex. Bijvoorbeeld bij parkeerdaken en –garages, loopdekken met een gebruiksfunctie of bruggen en viaducten. In die gevallen werken wij nauw samen met onze partner BetonRestore.

BetonRestore is gespecialiseerd in bouwkundige renovatie, waterdicht afwerken en conserveren van betonnen constructies en parkeergarages. De expertise van BetonRestore komt vooral tot haar recht bij het oplossen van gecompliceerde (lekkage-) problemen.

De kosten van uw dakrenovatie

Wat kost het om een dakrenovatie uit te laten voeren door Consolidated? Dat hangt natuurlijk af van de omvang en de complexiteit van uw dak. Ook uw wensen en eisen ten aanzien van het dak zijn spelen daarbij een rol.

Wilt u weten wat de kosten zijn een dakrenovatie? Neem geheel vrijblijvend contact op met Consolidated voor een offerte.

Dakrenovatie prijzen

Consolidated is graag open en eerlijk over de prijzen die wij hanteren. Maar omdat alle daken anders zijn, is het onmogelijk om een prijsindicatie te geven voor de renovatie van uw dak.

Wilt u weten wat de kosten zijn een dakrenovatie? Neemgeheel vrijblijvend contact op met Consolidated voor een offerte.