Planmatig
onderhoud

Planmatig onderhoud is maatwerk

Planmatig onderhoud van daken vraagt om een zorgvuldige voorbereiding. Een uitvoerige inspectie is nodig om meerdere scenario’s te kunnen uitwerken.

Dit kan leiden tot preventief onderhoud, soms tot groot onderhoud en soms tot een complete renovatie van het dak.

Wilt u meer informatie over dakbeheer?

Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

0-meting

Enig idee wat u de komende jaren aan dakonderhoud kunt verwachten? En de kosten die hiermee gepaard gaan? Dan moet u weten wat de conditie van uw daken is. Met een 0-meting inventariseren we alle fysieke gegevens van een dak.

We meten de conditie van de dakbedekking, maar ook van alle dakbouwdelen. Dankzij onze 0-meting weet u precies waar u aan toe bent. Op de korte, middellange én lange termijn.

Meten is weten

Gegevens uit de 0-meting slaan we op in Dakota. Zo koppelen we actuele informatie aan de gegevens uit het verleden. Onze dakwachters informeren u over de te verwachte onderhoudswerkzaamheden of planmatig onderhoud, inclusief een begroting. Zo stelt u een realistische onderhoudsplanning  op en weet u precies waar u aan toe bent. Ideaal voor het opstellen van uw meerjarenonderhoudsbegroting.

Renovatie van daken

Elke renovatie begint met een grondige dakinspectie. Op grond daarvan brengen we advies uit. Soms is een renovatie in bouwkundig opzicht zeer complex. Bijvoorbeeld bij parkeerdaken en loopdekken met een gebruiksfunctie of bruggen en viaducten. In die gevallen werken wij samen met onze partner BetonRestore.

Valbeveiliging

Bij werken op het dak bestaat altijd het risico op valgevaar. Consolidated werkt bij voorkeur met de innovatieve producten voor valbeveiliging van Kedge Safety Systems. Kedge maakt van elk plat dak een veilige werkplek, met valbeveiligingssystemen die snel en eenvoudig te monteren zijn. Zonder concessies te doen aan de veiligheid én zonder de dakbedekking te beschadigen.

Duurzame daken

U kunt uw dak gebruiken om energie te besparen of op te wekken, te recreëren of om water op te slaan. Het dak biedt ruimte voor vele innovatieve en duurzame oplossingen. Consolidated adviseert u graag over de voordelen en toepassingen van gebruikersdaken en duurzame daken.

three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.