Wéét wat er speelt op uw daken

Wat is de conditie van uw daken op dit moment? Weet u al hoeveel u volgend jaar kwijt bent aan dakonderhoud? Op welke gebouwen heeft u lekkages? Enig idee hoeveel storingen u had kunnen voorkomen? Het antwoord op deze vragen vindt u in Dakota, het online portal voor dakmanagement dat is ontwikkeld door Consolidated. Dankzij dit innovatieve systeem weet u precies wat er speelt op uw daken.

Dakota: voer zelf de regie over uw daken

Dakota is een online portal voor dakmanagement waarin alle beschikbare kennis over uw daken wordt samengebracht. Deze dakmanagementinformatie is altijd actueel en op elk moment voor u toegankelijk. Zo kunt u op het juiste moment de juiste beslissingen nemen. Met dit unieke systeem voor dakmanagement bespaart u niet alleen kosten; u behoudt ook de regie over uw daken.

Dakmanagement volgens Consolidated

Dakota biedt een unieke koppeling tussen dagelijks onderhoud en planmatig onderhoud. De dakwacht van Consolidated is verantwoordelijk  voor het dagelijkse onderhoud, reiniging, reparatie en inspectie. Een iPad is onderdeel van de standaarduitrusting van elke dakwachter. Alle werkzaamheden die zij uitvoeren op het dak worden via een speciale dak-app rechtstreeks ingevoerd in Dakota. Zo biedt ons systeem voor dakmanagement u overzicht én inzicht in de kwaliteit van al uw daken. En houdt u grip op de kosten van uw dakonderhoud.

De voordelen van Dakota

Dakota bevat een schat aan waardevolle informatie. Dankzij de vele toepassingen en features kunt u zich eenvoudig een beeld vormen van de conditie van uw daken. Dakota kan precies aangeven wanneer en waar welk onderhoud nodig is en wat de kosten zullen zijn. U kunt het onderhoud van uw daken beter sturen om dakstoringen in de toekomst voor te zijn. Dit levert enorme kostenbesparingen op. Daarmee is Dakota een onmisbare tool voor dakmanagement. Dakota biedt onder meer de volgende mogelijkheden:

  • inzicht in de conditie van al uw daken
  • overzicht van alle activiteiten en storingen
  • inspectierapporten, onderhouds- en lekkageverslagen
  • rapportages, jaarplannen en meerjarenonderhoudsbegroting
  • een koppeling tussen dagelijks- en planmatig onderhoud
  • diverse zoek- en differentieerfunctionaliteiten
  • vele analyse- en export mogelijkheden
  • compatibiliteit met andere gebouwbeheersystemen

mockup_kl

1_GroenwestGroenWest is een van de eerste woningcorporaties die overtuigd was van de potentie van Dakota…

lees meer

domijnDomijn uit Enschede ondertekende een samenwerkingsovereenkomst met Consolidated…
lees meer