Dakota dakmanagement

Grip op dakmanagement

Dakmanagement is vandaag de dag een stuk eenvoudiger dan enkele jaren geleden. Vooral dankzij de toenemende digitalisering. Zoekt u een goed dakmanagementsysteem dat u vertelt hoeveel u komend jaar kwijt bent aan dakonderhoud? Consolidated biedt u Dakota, de online portal voor dakmanagement.

Weet wat er speelt op het dak

Met Dakota heeft u alle data van uw daken op één overzichtelijke plek. Het innovatieve systeem brengt in kaart waar en wanneer dakonderhoud nodig is. En niet onbelangrijk: wat de kosten van het onderhoud zullen zijn. Overzicht en inzicht op het dak, en een goede basis voor uw meerjarenbegroting.

Waar moet een systeem voor dakmanagement aan voldoen?

Met goed dakmanagement weet u waar en wanneer op welke daken onderhoud nodig is. Maar waar kan Dakota u nog meer bij helpen?

De voordelen op een rij:

  • Inzicht in de conditie van al uw daken
  • Inspectierapporten, onderhouds- en lekkageverslagen op één plek
  • Dagelijks en planmatig dakonderhoud gekoppeld
  • Jaarplannen, meerjarenonderhoudsbegrotingen en rapportagemogelijkheden binnen één systeem inzichtelijk

Ontdek het gemak van online dakmanagement

Wilt u zelf onderzoeken welke voordelen Dakota u te bieden heeft? Vraag dan de demo aan van dit slimme en overzichtelijke dakmanagementsysteem. Onze medewerkers nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op voor meer informatie over de demo. Uiteraard beantwoorden ze ook eventuele andere vragen.

Dakmanagement door Consolidated

Met Dakota slaat u twee vliegen in één klap. Het dakmanagementsysteem biedt inzicht in planmatig én dagelijks onderhoud. Ideaal, want dagelijks (of ongepland) onderhoud heeft gevolgen voor de kwaliteit van het dak, planmatig onderhoud en misschien zelfs het meerjarenplan.

Het systeem van Consolidated biedt veel verschillende differentieer- en zoekfunctionaliteiten zodat u altijd gemakkelijk toegang heeft tot belangrijke informatie. Ook is het portal eenvoudig te combineren met andere beheersystemen. Zo kunt u het dakmanagement en het gebouwbeheer slim met elkaar vergelijken. En daardoor beter op elkaar afstemmen.