Dakservice

Dakonderhoud met data

Dakservice van
Consolidated

Met onze dakservice ontzorgen we woningcorporaties al meer dan 60 jaar.

Wij verzorgen het onderhoud, beheer en renovatie van uw daken. Dakota, ons online portal voor dakmanagement, biedt inzicht in al onze werkzaamheden en de actuele conditie van uw daken. En heeft u met spoed een oplossing nodig voor een dakreparatie? Dan is onze dakservice 24/7 bereikbaar.

24-uurs
dakservice

Onderdeel van onze dienstverlening voor woningcorporaties is uiteraard ook onze 24-uurs dakservice. Want als u een dakreparatie nodig heeft vanwege een lekkage, dan wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. U kunt op ieder moment, dag en nacht, 365 dagen per jaar contact met ons opnemen voor onze snelle dakservice.

Bel: 0800-0240800

Binnen een uur
een lekkageverslag

Onze dakwachters die uw daklekkage verhelpen, werken snel en accuraat. Precies zoals u dat mag verwachten van dakspecialisten. U ontvangt een uur na het verhelpen van de lekkage een lekkageverslag, inclusief foto’s. Hierbij informeren wij u of er nog andere gebreken zijn ontdekt. Mocht dit het geval zijn, dan ontvangt u uiteraard een kostenindicatie.

Ook hebben we direct contact met uw huurders voor het maken van een afspraak. Op die manier ontzorgt Consolidated optimaal.

Inzicht in
dakservice met
Dakota

Lekkages moeten snel verholpen worden, maar liever nog voorkomen. Goed dakmanagement is daarbij essentieel. Consolidated geeft u de regie in handen met Dakota, de online portal voor dakmanagement.

Deze innovatieve tool zorgt dat u altijd inzicht heeft in het te verwachten onderhoud, renovaties en begrotingen. Ideaal voor het opstellen van uw meerjarenonderhoudsbegrotingen (MJOB).

three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.