Dakspecialist

Dakonderhoud met data

Al meer dan 60
jaar dakspecialist

Met meer dan 60 jaar ervaring zijn uw daken in goede handen bij onze dakwachters en dakspecialisten.

Van dagelijks onderhoud tot planmatig onderhoud: dakspecialist Consolidated regelt het voor u. Ook op het gebied van dakmanagement bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze online portal voor dakmanagement heeft u altijd inzicht en overzicht in al uw daken. Ideaal voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsbegroting.

Over
Consolidated

Met drie regiokantoren kunnen we in heel Nederland onze opdrachtgevers van dienst zijn. Daarnaast hebben we een hoofdkantoor in Gorinchem waar alle centrale diensten zijn ondergebracht.

Jaarlijks verhelpen we tienduizenden storingen op zowel platte als hellende daken. Mocht u ons direct nodig hebben, bijvoorbeeld vanwege een lekkage, dan is het goed om te weten dat we 24/7 bereikbaar zijn. En: we repareren binnen 2 uur!

Resultaatgericht
samenwerken

Dakbeheer en de invulling van onze werkzaamheden is bij iedere opdrachtgever maatwerk. Iedere woningcorporatie of woningbouwvereniging heeft immers eigen wensen en doelen.

Op basis van resultaatgericht samenwerken stellen we een plan van een aanpak op. Het uitgangspunt hierbij is de kwaliteit van het onderhoud te vergroten en zo de onderhoudskosten omlaag te brengen. Op basis van een resultaatgerichte samenwerking kunnen we u ondersteunen, adviseren en ontzorgen.

Ook op zoek naar een sparringpartner?

Co-makership
met Ymere

Als dakspecialist werken we samen met vele partijen, zoals bijvoorbeeld met woningcorporatie Ymere. Bij Ymere werken we samen op basis van co-makership waarbij iedere partij zijn eigen deskundigheid inbrengt. Ons ultieme doel: een tevreden huurder. Bekijk de video waarin Consolidated en de andere partijen meer vertellen over de samenwerking en het vertrouwen in elkaar.

Specialist in
dakmanagement

Als dakspecialist willen we precies weten wat er zich op uw daken afspeelt. Dat wilt u als woningcorporatie natuurlijk ook. Onze online portal Dakota biedt u inzicht in dakmanagement. De portal maakt onder meer inzichtelijk wat u kwijt bent aan dakonderhoud op de korte en lange termijn.

three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.