Hoe werken wij samen

samenwerken-overlay-3

De kracht van resultaatgericht samenwerken

Traditionele aanbestedingen zijn veel werk en leiden vaak tot ontevredenheid bij de betrokken partijen. Bovendien zijn de aanbestedingen vaak inefficiënt. Wij werken al jaren structureel samen met grote opdrachtgevers.

Omdat elke samenwerking uniek is, hebben wij ervaring in het overleggen met opdrachtgevers over de uitvoering van onze werkzaamheden. Wij creëren een plan van aanpak en een samenwerkingsovereenkomst die KPI’s bevat. Er zijn diverse manieren waarop wij samenwerken. De drie meest voorkomende zijn:

Wilt u meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Dakwachter op digitaal dak

Samenwerkingsvorm: Ondersteunen

Consolidated voert kleine dakwerkzaamheden uit, zoals reparatie van storingen en gericht inspectie en onderhoud. Hierdoor kunnen we het aantal lekkages verminderen en de levensduur van daken verlengen. Elk jaar maken we een bestandsopname of nulmeting van daken. Alle data die we verzamelen worden opgeslagen in Dakota, ons online portal voor dakmanagement. U kunt de overige dakwerkzaamheden laten uitvoeren door andere geselecteerde partners of via een aanbesteding in de markt.

  • 24/7 service
  • 0-meting
  • Dakota

Samenwerkingsvorm: Adviseren

Consolidated voert kleine dakreparaties uit en heeft ook een adviserende en ondersteunende rol dankzij onze kennis van daken. Dit houdt in dat wij objectief dakadvies geven over welke werkzaamheden noodzakelijk zijn. Als opdrachtgever heeft u de keuze om het planmatige onderhoud uit te laten voeren door andere geselecteerde partners of via een aanbesteding in de markt.

  • 24/7 service
  • 0-meting
  • Inspectie & onderhoud
  • Correctief onderhoud
  • Advies
  • Planmatig onderhoud
  • Dakota
Consolidated kantoor

Samenwerkingsvorm: Ontzorgen

In dit model maakt u optimaal gebruik van de kennis en expertise van Consolidated. Er zijn meerdere manieren waarop dit samenwerkingsmodel vormgegeven kan worden. Zo kunt u ons verantwoordelijk maken voor alle dakwerkzaamheden: van lekkage tot de grootste renovaties. Indien gewenst kunnen wij een deel van het werk uitbesteden aan lokale partijen. U kunt er ook voor kiezen om naast Consolidated te werken met een ander dakbedekkingsbedrijf. Binnen een vast gebied zijn wij dan verantwoordelijk voor alle werkzaamheden.

three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.