Ontdek Dakota, dé innovatieve dakmanagementtool van Consolidated

Daken bieden kansen voor innovatie. Een dak is immers meer dan alleen een bedekking. Consolidated is elke dag bezig met innovatie. Zo werken wij met een dakmanagementtool genaamd Dakota. Dakota is speciaal ontwikkeld om aan de innovatieve behoeften van dakbeheerders te voldoen. De tool brengt de daken van woningcorporaties, zorginstellingen, gemeenten en onderwijsinstellingen naar nieuwe hoogten. En dit is waarom:

 

Efficiëntie in dakonderhoud

 

Via Dakota monitort u uw daken op een procesmatige manier. Problemen kunt u hierdoor ontdekken voordat ze kritiek worden. Bovendien maakt de snelle identificatie van dakonderhoud het mogelijk om dakonderhoud te plannen op basis van echte behoeften. Het proactief handelen en de inzichten in de status van uw daken zorgen voor minder ongeplande onderhoudskosten én een langere levensduur. 

 

Documentatie en rapportage

 

Dakota verzamelt en analyseert veel dakgegevens. Via gedetailleerde rapporten en documentatie maakt de innovatieve tool de inzichten gemakkelijk en overzichtelijk. Uw huurders en gebruikers zijn altijd op de hoogte van de status van hun daken. Ook het inplannen van een bezoek van een dakmonteur is eenvoudig te doen via Dakota.

 

Gebruiksvriendelijke, innovatieve tool

 

Om te werken met Dakota is geen technische achtergrond nodig. De gemakkelijke interface en gebruiksvriendelijke bediening maken de tool zeer bruikbaar zonder veel uitleg. Ideaal is ook de functie dat de tool eenvoudig te combineren is met andere beheersystemen. Zo kunt u het dakmanagement en het gebouwbeheer slim met elkaar vergelijken. En daardoor beter op elkaar afstemmen.

 

Slim & innovatief dakbeheer

 

Dakmanagement wordt een stuk eenvoudiger door het gebruik van Dakota. De digitalisering maakt het mogelijk om efficiënter te werken: tijd en kosten worden bespaard. Het slimme dakbeheer zorgt er niet alleen voor dat u weet waar en wanneer onderhoud nodig is op daken, maar de voorspellende dakdata maakt het mogelijk om de levensduur van daken te verhogen.

 

Dakota: innovatief dakmanagmenttool

 

Met Dakota heeft u alle data van uw daken op één overzichtelijke plek. Het innovatieve systeem brengt in kaart waar en wanneer dakonderhoud nodig is. En niet onbelangrijk: wat de kosten van het onderhoud zullen zijn. Dus: overzicht en inzicht op het dak én een goede basis voor uw meerjarenbegroting. Wilt u meer weten over innovatie op het dak, of specifiek over Dakota? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een demo aan!

three-man

werken bij
Consolidated?

blank87
blank87

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.