Kedge
valbeveiliging

Dakonderhoud met data

Veilig werken op
het platte dak

Consolidated werkt bij voorkeur met de valbeveiliging van Kedge Safety Systems vanwege de hoge kwaliteit van dit systeem.

Kedge biedt een aantal slimme en praktische oplossingen voor veilig werken op het dak.

Kedge
ankerpunt

Het Kedge Ankerpunt is een slim ontworpen ankerpunt voor valbeveiliging. In tegenstelling tot traditionele ankerpunten voor valbeveiliging worden Kedge Ankerpunten niet mechanisch bevestigd aan de dakconstructie. Het Kedge Ankerpunt wordt aangebracht op de bestaande dakbedekking zónder bevestiging door de dakbedekking en isolatie heen.

Het nauwkeurig plaatsen van ankerpunten is essentieel voor een goede valbeveiliging. Met de software van Kedge Anchorpointer® bepaalt u, op basis van een AutoCAD-tekening, zeer exact de positie van ankerpunten op platte daken.

Kedge
Barrier

Met Kedge Barrier bent u verzekerd van permanente valbeveiliging op uw dak. Elk Barrier hekwerk kan naar wens worden aangepast aan het gebouw waarop het wordt geplaatst.

Services en
accessoires

De afgelopen jaren heeft Kedge Safety Systems veel kennis vergaard over valbeveiliging. Al die kennis en kunde is verzameld in het whitepaper ‘Voorkom valgevaar‘.

Daarnaast heeft Kedge signaleringsproducten ontwikkeld om iedereen te waarschuwen voor gevaarlijke situaties op het dak in relatie tot valbeveiliging. Want een gewaarschuwd mens telt voor twee!

three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.