MSQ Groep verwerft meerderheidsaandeel in Sempergreen

We zijn er bijzonder trots op dat we aandeelhouder zijn geworden in Sempergreen Group. Deze samenwerking markeert een mijlpaal in de inzet voor duurzaamheid en vergroening van stedelijke gebieden. Wij verwelkomen Sempergreen als onderdeel van onze organisatie, terwijl het bestaande management van Sempergreen ongewijzigd blijft.

Sempergreen, opgericht in 1996, staat bekend om haar innovatieve benaderingen op het gebied van duurzaam bouwen en groen in de stad. Als wereldwijde marktleider heeft Sempergreen de ambitie om samen met haar klanten de wereld groener en duurzamer te maken.

Martin Mastenbroek, CEO MSQ Groep, benadrukte de synergie tussen beide bedrijven: “De gezamenlijke ambitie van MSQ en Sempergreen om stedelijke gebieden groener en veerkrachtiger te maken, vormt de kern van deze samenwerking. We zijn verheugd om de expertise van Sempergreen te integreren in onze diverse bedrijfsactiviteiten en zo gezamenlijk duurzame oplossingen te bevorderen.”

Corné van Garderen, CEO van Sempergreen, voegt eraan toe: “De samenwerking met MSQ biedt nieuwe mogelijkheden om onze groene oplossingen te integreren in stedelijke ontwikkelingsprojecten. We geloven dat dit partnerschap zal bijdragen aan de realisatie van onze ambitie om de wereld groener en duurzamer te maken.”

MSQ spreekt haar dank uit aan alle partijen die geholpen hebben bij de totstandkoming van deze samenwerking; RSM en Van Benthem & Keulen traden op namens verkoper, 1602 Capital Partners, ICC Consultants, deBreij en ING ondersteunden MSQ Groep.

Over MSQ Groep
MSQ (Msquared Groep) is een familiebedrijf met sterke wortels in de dakenbranche. We investeren in bedrijven die werken op, voor of aan het dak. Binnen ons portfolio tref je bedrijven aan die actief zijn op het gebied van dakdekken, (groot)handel in dak materialen, de productie van innovatieve producten en de ontwikkeling van professionele applicaties. Onze bedrijven opereren zelfstandig, terwijl MSQ Services faciliteert, innoveert en ontwikkelt om zo samen succesvol te blijven ondernemen.

Over Sempergreen Group
Sempergreen biedt oplossingen voor de vergroening van platte en hellende daken, heeft een organisatie voor het aanbrengen van prachtige groene gevels en levert sedum voor toepassingen op het maaiveld. Sempergreen heeft kwekerijen in Nederland, Hongarije, Polen en Spanje en levert aan klanten binnen heel Europa. Ook daarbuiten is het bedrijf actief met aansprekende projecten, van de USA tot Australië. Niet voor niets is de slogan van Sempergreen: ‘replanting the planet’.

Meer weten over Sempergreen?

Wilt u meer weten over de activiteiten van de Sempergreen? Neem eens een kijkje op hun website.

three-man

werken bij
Consolidated?

blank87
blank87

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.