Nieuw regiokantoor Consolidated Zuid-West

Consolidated-Ridderkerk-2.1

Sinds kort opereert Consolidated in de regio Zuid-West Nederland vanuit een gloednieuw kantoor met magazijn in Ridderkerk.

Het oude regiokantoor van Consolidated was sinds de jaren 80 gevestigd in Bleiswijk, maar dat pand werd te klein en voldeed niet langer aan eisen van de moderne tijd. De regiodirectie was daarom al enige tijd op zoek naar een onderkomen. En dat is nu gevonden in het nieuwe pand in Ridderkerk.

Consolidated groeit

Nu steeds meer opdrachtgevers gebruik maken van Dakota, het online dakmanagementsysteem van Consolidated, is het aantal medewerkers van de binnendienst fors gestegen. Het nieuwe regiokantoor biedt meer dan genoeg ruimte voor alle huidige én toekomstige medewerkers. Er wordt gewerkt in ruim opgezette kantoortuinen die de samenwerking tussen medewerkers bevordert. Het kantoor beschikt over een goed klimaatbeheersingssysteem dat zich gedurende de warme periode reeds bewezen heeft.

Moderne faciliteiten

In het pand in Ridderkerk is een magazijn waar een ruime voorraad aan verschillende materialen is opgeslagen. Hierdoor kunnen verschillende soorten lekkages snel worden opgelost. Binnenkort zal een moderne presentatieruimte worden gerealiseerd om relaties te kunnen ontvangen en medewerkers te kunnen trainen. Deze trainingen gaan van klantgerichtheidstrainingen tot trainingen over kwaliteit en het gebruik van de verschillende materialen. Deze moderne faciliteiten helpen bij het verder verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening.

Nieuwe regiodirecteur

Consolidated heeft niet alleen een nieuw regiokantoor, maar ook een nieuwe regiodirecteur. Sinds 1 juni is Norbert Boender aangesteld als regiodirecteur van de vestiging Zuid-West Nederland. Boender neemt het stokje over van Joost Duvekot, die is aangesteld als directeur van de MSQ Groep, het moederbedrijf van Consolidated. Norbert heeft verschillende functies bekleed in de bouw, zowel in de handel van bouwmaterialen als in de uitvoering van bouwprojecten.

Het nieuwe adres van het regiokantoor van Consolidated Zuid-West Nederland is:

Florijnstraat 67
2988 CL Ridderkerk

Algemeen:
Telefoon: 010 521 75 55
E-mail: info.ridderkerk@consolidated.nl

Lekkages:
T.lekkages 010 3000208
E.lekkages  ridderkerk@dakwacht.nl

three-man

werken bij
Consolidated?

blank87
blank87

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.