Al meer dan 50 jaar dé dakspecialist van Nederland

Consolidated is in 1962 opgericht door Martin Mastenbroek senior. Meer dan een halve eeuw later is het familiebedrijf uitgegroeid tot dé dakspecialist van Nederland.

Consolidated en innovatie

Consolidated staat voor vakmanschap, kwaliteit én innovatie. Als dakspecialist zijn we altijd op zoek naar nieuwe toepassingen voor het dak. Zo introduceerden we de Verzekerde Dakgarantie, de Dakdekkersvakschool, de uniforme productcodering en we ontwikkelden de Kedge valbeveiliging. De laatste succesvolle innovatie is de ontwikkeling van Dakota, het online portal voor dakmanagement dat onze opdrachtgevers inzicht biedt in al hun daken.

VAKWERK OP ELK DAK

In de afgelopen 50 jaar is er veel veranderd in de techniek, in de samenleving, in onze organisatie, in de manier waarop we met elkaar en onze omgeving omgaan. Wat niet is veranderd, is het vakwerk dat wij op elk dak leveren.

Duurzaam DNA

Duurzaamheid zit in ons DNA. Dat komt terug in de manier waarop wij met elkaar en met onze opdrachtgevers omgaan. Ook bij de materialen en daksystemen waar wij voor kiezen speelt kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol. Verder hebben we altijd oog voor de duurzame mogelijkheden die daken bieden: van witte dakbedekking tot groendaken tot de installatie van zonnepanelen.