Over
Consolidated

al meer dan
60 jaar
ondernemend
en innovatief

Consolidated is opgericht in 1962 door Martin Mastenbroek senior. In meer dan een halve eeuw is het familiebedrijf uitgegroeid tot een allround dakspecialist.

In opdracht van professionele gebouweigenaren en gebouwbeheerders verzorgen wij het beheer, onderhoud en de renovatie van platte en hellende daken.

de kracht van 
samenwerking

U wilt besparen op de kosten van dakonderhoud? Dat kan door een resultaatgerichte samenwerking met Consolidated.

Onze onderhoudsprocessen zijn geoptimaliseerd en wij maken gebruik van Dakota, ons online portal voor dakmanagement. Dakota biedt inzicht in de kwaliteit van uw daken. Zo bent u storingen vóór, bespaart u op onderhoudskosten en hebben uw huurders minder last van lekkages.

 

Samenwerken met Consolidated betekent voor u

  • Méér inzicht in de kwaliteit van uw daken.

  • Een forse besparing op de onderhoudskosten van uw daken.

  • Een hogere klanttevredenheid.

transparant
over zaken
Én daken 

Een goede samenwerking is altijd gebaseerd op vertrouwen én transparantie. Daarom heeft Consolidated een methodiek ontwikkeld, waarbij we u volledige openheid van zaken geven.

U krijgt inzicht in onze dossiers: verdienmodel, materiaalprijzen, calculatie uurloon, productienormen en onze winst. Als wij ons werk goed doen, zijn wij ervan overtuigd dat u tevreden bent.

consolidated
mvo jaar-
verslag 2018

Wij zetten vol in op duurzame maatregelen. We stimuleren het rijden in elektrische auto’s en voorzien alle Consolidated locaties van genoeg zonnepanelen om ons huidige elektriciteitsgebruik te dekken. Tussen 2030 en 2035 zijn we volledig CO2 neutraal. Lees alles over onze ambities in het duurzaamheidsverslag 2019.

three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.