Nieuwe dakbedekking voor Zorgcentrum Vinkeveen

Nieuwe dakbedekking voor Zorgcentrum Vinkeveen

Careyn is een maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van mensen. Zorgcentrum Maria-Oord in Vinkeveen is daar een voorbeeld van. Toen enige tijd geleden bleek dat er asbest op het dak van het zorgcentrum aanwezig was, is dat door een professionele asbestsaneerder verwijderd. Vervolgens was het aan Consolidated om de dakbedekking te vervangen.

Twee fases

Een flinke klus, want zorgcentrum Maria-Oord is een enorm pand. Daarom is ervoor gekozen om het de dakbedekking in fases te vervangen. In 2015 heeft Consolidated de eerste fase van het project uitgevoerd. In 2016 is gewerkt aan de tweede fase. Naast het aanbrengen van de nieuwe dakbedekking zijn er tevens nieuwe zinken goten aangebracht.

Overlast beperken

De belangrijkste uitdaging van het project was om de overlast voor de bewoners van het zorgcentrum tot een minimum te beperken. Elke dag werd een deel van de oude dakbedekking verwijderd, en vóór het einde van dag vervangen door nieuwe dakbedekking. Dit om lekkage te voorkomen.

Recente Artikelen

three-man

werken bij
Consolidated?

blank87
blank87

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.