Transparant over zaken én daken

Een samenwerking met Consolidated is altijd gebaseerd op: expertise, vertrouwen én transparantie. Wat betreft expertise kan Consolidated bogen op meer dan vijftig jaar ervaring. In het kader van vertrouwen en transparantie hebben wij een methodiek ontwikkeld, waarbij we u volledige openheid van zaken geven. Over wat wij verdienen bijvoorbeeld. Een goede samenwerking helpt u kosten besparen op uw dakonderhoud.

Besparen op de kosten van dakonderhoud

Consolidated geeft u volledig inzicht in onze dossiers: verdienmodel, materiaalprijzen, calculatie uurloon, productienormen en onze winst. Wij zijn ervan overtuigd dat als wij ons werk goed doen, u tevreden bent. Goed onderhouden daken brengen immers minder onderhoudskosten met zich mee én zorgen voor tevreden huurders. Logisch dus, dat daar een redelijke vergoeding tegenover staat.

U betaalt nooit te veel!

Maar Consolidated gaat verder. Als u besluit om met ons in zee te gaan, zorgen wij dat u bespaart op de kosten van uw dakonderhoud. Lukt dit ons? Dan staat daar een beloning tegenover voor Consolidated. Hoeveel dit precies is, hebben wij van tevoren met u afgesproken. Verdienen we meer? Dan vloeit dat geld volgens een staffel terug naar uw organisatie. Zo prikkelen wij onszelf om zo efficiënt mogelijk te werken, terwijl u zeker weet dat u nooit te veel betaalt.

Win-win situatie

consolidated_graffle

WAT IS MARKTCONFORM?

In onze gesprekken met (toekomstige) klanten komt er vroeg of laat de vraag over marktconformiteit. Op het moment dat wij offerte uitbrengen, is er altijd wel een partij te vinden die het goedkoper wil doen. De vraag is dan of de andere partij net zo kostentransparant is als Consolidated. Weet u zeker dat er rekening is gehouden met kwaliteit, communicatie, planning, veiligheid en klanttevredenheid? Bij Consolidated heeft u die zekerheid wél.

PRIJS-KWALITEITVERHOUDING CONTROLEREN

Consolidated heeft controlemechanismen ingesteld, waarmee u onze prijs-kwaliteitverhouding kunt controleren. Zo hanteren wij een boek met eenheidsprijzen dat u altijd kunt inzien. Verder bieden wij volledige transparantie over onze verdiensten en de kosten die we maken. Ook geeft onze jaarrekening inzicht in de (prijs)ontwikkelingen in de markt. Uiteraard staat het u vrij om onze prijzen te toetsen aan de markt. Tot slot is één van onze Kritieke Prestatie Indicatoren dat we de marktconformiteit van onze prijzen tweejaarlijks met u toetsen.

Uw voordelen

  • volledige openheid van zaken
  • besparing op dakonderhoud
  • transparantie over kosten
  • grip op de prijs-kwaliteitverhouding