Renovatie en
verduurzaming

renovatie-en-verduurzaming

Renovatie begint met dakinspectie

Een dakrenovatie is maatwerk. Consolidated beschikt over jarenlange ervaring in het renoveren van daken.

Omdat elk dak anders is, voeren onze vakmensen altijd eerst een dakinspectie uit. Hierin worden al uw wensen en eisen ten aanzien van het dak meegenomen, waarna we advies uitbrengen. Zo weet u precies waar u aan toe bent als Consolidated begint met de renovatie van uw dak. Tijdens de renovatie communiceren we regelmatig met de bewoners, waardoor we overlast tot een minimum beperken.

Wilt u meer informatie over dakrenovaties?

Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Zelf de regie houden

Dakrenovatie is een vorm van planmatig onderhoud. Elk dak heeft een bepaalde levensduur afhankelijk van de gebruikte materialen, kwaliteit van het onderhoud en ligging. In Dakota, ons online portal voor dakmanagement, slaan we alle actuele informatie over uw daken op.

Dakota helpt u beslissingen te nemen op basis van feiten, waardoor u de levensduur van uw daken kunt verlengen. Zo bespaart u niet alleen kosten; u behoudt ook de regie over uw daken.

Tevreden bewoners

Renovatie veroorzaakt overlast. Uiteraard doen we er alles aan om de overlast voor bewoners tot een minimum te beperken. Minstens zo belangrijk is de communicatie over de renovatiewerkzaamheden. We laten bewoners weten wanneer werkzaamheden gepland zijn, wat ze hiervan gaan merken en wie de mensen op het dak zijn.

Na afloop nemen we regelmatig klanttevredenheidsonderzoeken af. Daarmee verbeteren we onze dienstverlening voortdurend.

Verduurzaming van uw daken

Een renovatie is hét moment om na te denken over een duurzaam dak. Consolidated denkt graag met u mee. Over de isolatie van uw daken bijvoorbeeld, maar ook over het aanleggen van een groen dak of het recyclen van uw oude dakbedekking.

Er is meer mogelijk dan u denkt! Zo verduurzaamden we voor Ymere in versneld tempo tienduizenden vierkante meters dakoppervlak.

three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.