Resultaatgericht
Samenwerken

samenwerken-overlay-3

De kracht
van
resultaatgericht
samenwerken

Een traditionele aanbesteding is voor alle betrokken partijen veel werk en het resultaat is vaak onbevredigend. Ook is een aanbesteding in veel gevallen niet efficiënt. Wij werken al jaren structureel samen met grote opdrachtgevers.

Hoewel elke samenwerking anders is, zijn wij gewend met opdrachtgevers te sparren over de invulling van onze werkzaamheden. Wij stellen een plan van aanpak en een samenwerkingsovereenkomst op, inclusief KPI’s. We kennen drie samenwerkingsvormen: ondersteunen, adviseren en ontzorgen.

Samenwerkingsvorm: 
Ondersteunen

Consolidated voert kleine werkzaamheden uit. We repareren storingen op het dak en voeren gericht inspectie en onderhoud uit. Zo verminderen we het aantal lekkages en verlengen we de levensduur van daken.

Elk jaar brengen we daken in kaart met een bestandsopname of nulmeting. Alle data die we op uw daken verzamelen wordt opgeslagen in Dakota, het online portal voor dakmanagement. De overige dakwerkzaamheden laat u uitvoeren door andere geselecteerde partners of besteedt u aan in de markt.

Samenwerkingsvorm:
Adviseren

Consolidated voert kleine werkzaamheden uit. Daarnaast hebben wij vanuit onze kennis van uw daken een adviserende en ondersteunende rol. Dat betekent dat wij een objectief advies geven over welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Als opdrachtgever kunt u er voor kiezen om dit noodzakelijke planmatig onderhoud te laten uitvoeren door andere geselecteerde partners of aan te besteden in de markt.

Samenwerkingsvorm
Ontzorgen

In dit model maakt u optimaal gebruik van de kennis en expertise van Consolidated. Er zijn meerdere mogelijkheden om invulling te geven aan dit samenwerkingsmodel. Zo kunt u ons verantwoordelijk maken voor alle dakwerkzaamheden: van lekkage tot de grootste renovaties.

Indien gewenst kunnen wij een deel van het werk uitbesteden aan lokale partijen. U kunt er ook voor kiezen om naast Consolidated te werken met een ander dakbedekkingsbedrijf. Binnen een vast gebied zijn wij dan verantwoordelijk voor alle werkzaamheden.

three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.