Transparantie

Transparant over
zaken én daken

Consolidated staat voor innovatief vakmanschap. Dat beperkt zich niet alleen tot ons werk op het dak, maar ook op de manier waarop wij zaken doen.

In het kader van transparantie hebben wij een methodiek ontwikkeld, waarbij we volledige openheid van zaken geven. Bijvoorbeeld over de kosten die wij maken en wat we verdienen.

Besparen op:
dakonderhoud

Consolidated geeft u volledig inzicht in onze dossiers: verdienmodel, materiaalprijzen, calculatie uurloon, productienormen en onze winst. Als wij ons werk goed doen, zijn wij ervan overtuigd dat u tevreden bent.

Goed onderhouden daken brengen immers minder onderhoudskosten met zich mee én zorgen voor tevreden huurders. Logisch dus, dat daar een redelijke vergoeding tegenover staat.

U betaalt
nooit teveel

Als u besluit om met ons samen te werken, zorgen wij dat u bespaart op de kosten van uw dakonderhoud. Lukt dit ons? Dan staat daar een beloning tegenover. Hoeveel dit precies is, hebben wij van tevoren met u afgesproken.

Verdienen we meer? Dan vloeit dat geld volgens een staffel terug naar uw organisatie. Zo prikkelen wij onszelf om zo efficiënt mogelijk te werken, terwijl u zeker weet dat u nooit te veel betaalt.

Wat is
marktconform?

In gesprekken met opdrachtgevers komt vroeg of laat de vraag over marktconformiteit. Op het moment dat wij de offerte uitbrengen, is er altijd wel een partij te vinden die het goedkoper wil doen.

De vraag is dan of de andere partij net zo kostentransparant is als Consolidated. Weet u zeker dat er rekening is gehouden met kwaliteit, communicatie, planning, veiligheid en klanttevredenheid? Bij Consolidated heeft u die zekerheid wél.

Prijs-
kwaliteitver-
houding

Consolidated heeft controlemechanismen ingesteld, waarmee u onze prijs-kwaliteitverhouding kunt controleren. Wij hanteren een boek met eenheidsprijzen dat u kunt inzien. Verder bieden wij volledige transparantie over onze verdiensten en de kosten die we maken.

Ook geeft onze jaarrekening inzicht in de (prijs)ontwikkelingen in de markt. Bovendien is één van onze Kritieke Prestatie Indicatoren dat we de marktconformiteit van onze prijzen tweejaarlijks met u toetsen.

Uw
Voordelen

  • Volledige openheid van zaken.
  • Besparing op dakonderhoud.
  • Transparantie over kosten.
  • Grip op de prijs-kwaliteitverhouding.
three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.