Voor wie

samenwerken-overlay-3

Hoe wij met u samenwerken

Bij Consolidated beschouwen wij elke samenwerking als uniek. Daarom nemen wij de tijd om met onze opdrachtgevers te sparren over de beste manier waarop wij onze diensten kunnen aanbieden. We stellen een plan van aanpak op, samen met een samenwerkingsovereenkomst, die specifieke KPI’s bevat.

Wij bieden drie soorten samenwerkingen aan: ondersteuning, advies en ontzorging. Zo kunnen we samenwerken op de manier die het beste bij uw situatie past. Wij staan klaar voor onder andere de volgende branches:

Wilt u meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Dakdekker in Amsterdam op het dak

Voor: Corporaties

Als woningcorporatie is het van groot belang om grip te houden op het onderhoud van uw daken. Bij Consolidated begrijpen we dat dit een flinke uitdaging kan zijn, of het nu gaat om het inzichtelijk maken van kosten, het verhogen van de tevredenheid van uw huurders of het sturen op verduurzaming.

Voor: Gemeenten & overheid

Als gemeente bent u verantwoordelijk voor veel daken. Het continu monitoren, het plegen van onderhoud en klaarstaan voor uw bewoners kost veel tijd. Wij helpen gemeenten en de overheid bij het beheren van de daken. Of het nu gaat om het verkrijgen van inzicht in de kosten van uw daken, het behouden van een hoge klanttevredenheid of het vooruitlopen op verduurzaming van uw daken.

dakwerker met ipad

Voor: Vastgoedbeheerders

Als vastgoedbeheerder bent u verantwoordelijk voor de daken van veel panden, wilt u niet teveel tijd kwijt zijn met dakmanagement. Wij kunnen u volledig ontzorgen. Na het aangaan van de samenwerking. Inspecteren wij de daken op regelmatige basis, voeren reparaties uit en staan klaar voor de bewoners bij calamiteiten.

Voor: Zorg & onderwijs

Als zorg- of onderwijsinstelling draagt u veel verantwoording voor de bezoekers en eventuele bewoners. Een slecht onderhouden dak kan zorgen voor lekkage. Een dergelijke situatie zal de dagelijkse gang van zaken verstoren en kan zelfs gevaarlijk zijn. Wij helpen u bij het goed onderhouden van de daken en zorgen ervoor dat deze in top conditie verkeren.

three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.