Een dak dat
met je meedenkt

samenwerken-overlay-3

Uw dakkennis verdubbeld

Verschillende partijen voor het onderhoud van het dak, de gevel en het schilderwerk; hoe zorg je er als woningcorporatie voor dat iedereen weet wanneer-ie wat moet doen? De oplossing: een constructieve ketensamenwerking met Consolidated als adviseur én uitvoerder.

Duurzaam en betaalbaar onderhoud
Wij werken al jaren als kennispartner voor tientallen woningcorporaties. Samen met andere ketenpartners zorgen we voor duurzaam onderhoud van uw woningvoorraad op het juiste moment en houden we de betaalbaarheid in het oog. Dat levert lagere onderhoudskosten en tevreden huurders op.

Samen gaan we voor het hoogst haalbare

  • Méér inzicht in de conditie en kwaliteit van uw daken
  • Een forse besparing op de onderhoudskosten van uw daken
  • Een hogere klanttevredenheid
  • Grip op de betaalbaarheid

De regie over uw daken

Als professioneel gebouwbeheerder heeft u dagelijks te maken met daken die onderhouden moeten worden. Consolidated kan u daarbij helpen door deze zorg van u over te nemen met behulp van de innovatieve portal Dakota.

Weet wat er speelt op het dak
Met Dakota heeft u alle data van uw daken op één overzichtelijke plek. Het innovatieve systeem brengt in kaart waar en wanneer dakonderhoud nodig is. En niet onbelangrijk: wat de kosten van het onderhoud zullen zijn. Overzicht en inzicht op het dak, en een goede basis voor uw meerjaren onderhoudsbegroting. Dat is een dak dat écht met u meedenkt.

Samen verduurzamen

Het lijkt ver weg, maar in 2050 moet uw volledige woningvoorraad CO₂-neutraal zijn. Een flinke klus. Enig idee hoe u als woningcorporatie de daken van uw bezit gaat verduurzamen en laat aansluiten op de warmtevisie van de gemeente? Geen zorgen, Consolidated is met zestig jaar ervaring dé vertrouwde adviseur van woningcorporaties. Van strategie tot uitvoering, wij schuiven graag aan tafel en pakken de leiding om uw duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren. Wij programmeren samen met ketenpartners en kunnen in hoog tempo tienduizenden vierkante meters dakoppervlak verduurzamen.

‘Een kennispartner die begrijpt hoe je daken op grootschalig niveau verduurzaamt’

Structurele aanpak voor dakonderhoud woningcorporaties

Dakonderhoud dat wordt gedreven door strategisch samenwerken, slim gebruik van data en een innovatieve vertaling naar de praktijk. Dat is wat uw organisatie de regie over uw daken geeft. Ons slimme dakmanagementsysteem Dakota legt de uitdagingen bloot en wij lossen ze voor u op.

Is dakonderhoud een van uw zorgen?
Onze specialisten nemen deze graag uit handen en nodigen u uit voor een (virtuele) kop koffie en vrijblijvend advies. Of het nu gaat over dagelijks dakonderhoud of planmatig dakonderhoud, wij zorgen voor een dak dat met u meedenkt.

three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.