Dakonderhoud

Dakonderhoud met data

Van lekkage tot
complete
dakrenovatie

Op welke complexen komen regelmatig lekkages voor?

Consolidated regelt het dagelijks dakonderhoud en beheer van uw daken op efficiënte wijze. Ook voor planmatig dakonderhoud van uw daken bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw daken in
uitstekende conditie

Consolidated verricht onderhoudswerkzaamheden zoals 24-uur dakservice, preventief en correctief onderhoud, inspectie, bestandsopname en risico-inventarisatie.

Bij het planmatig onderhoud van daken, zoals renovaties, brengen we het daklandschap eerst in kaart door middel van een 0-meting. Dat geeft niet alleen inzicht in de kwaliteit van uw daken, maar helpt u en ons om grip te houden op die kwaliteit.

Modern dakonderhoud

Besparen op
dakonderhoud 

Wie voor elke daklekkage een ander bedrijf inschakelt, verliest het overzicht op de kwaliteit van daken. Laat u het beheer van uw daken over aan Consolidated, dan zorgen wij ervoor dat het aantal storingen terugloopt.

Bovendien bent u minder geld kwijt aan dakonderhoud. Onze processen zijn er primair op gericht de levensduur van het dak te verlengen, door effectief dakmanagement en een efficiënte uitvoering van werkzaamheden.

Consolidated dakonderhoud

De bewoner
centraal

Bij een lekkage willen bewoners maar één ding: dat duidelijk is wanneer de lekkage wordt opgelost en dat de monteur komt als dat de bewoner goed uitkomt. Met de digitale track & trace-module communiceren we rechtstreeks met de bewoner en houden deze op de hoogte van de voortgang.

Maar ook bij planmatig onderhoud, zoals renovatie van een flat, houden we bewoners op de hoogte. We laten ze weten wanneer de werkzaamheden gepland zijn, hoeveel overlast ze mogelijk gaan ervaren en wie de mensen op het dak zijn.

Resultaatgericht samenwerken

Proactief
dakonderhoud

Elke keer als de dakwachters van Consolidated op een dak aanwezig zijn voor een reparatie, controleren zij het dak op andere gebreken. Als ze een zwakke plek vinden, rapporteren ze dat als een advies voor correctief onderhoud.

Ter plekke wordt een offerte gemaakt in Dakota, die u gelijk met het reparatieverslag ontvangt. Dit stelt u in staat om snel te reageren en het gebrek te herstellen voor het een storing wordt.

Modern en duurzaam dakonderhoud

Dakonderhoud voor iedere organisatie

Dakonderhoud dat wordt gedreven door strategisch samenwerken, slim gebruik van data en een innovatieve vertaling naar de praktijk. Dat is wat uw organisatie de regie over uw daken geeft.

Wij doen het onderhoud van daken voor iedere organisatie o.a;

Is dakonderhoud een van uw zorgen? Onze specialisten nemen deze graag uit handen en nodigen u uit voor een (virtuele) kop koffie en vrijblijvend advies.

three-man

werken bij
Consolidated?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.