Dakspecialist: onze visie op dakbeheer

Al meer dan 50 jaar is Consolidated dé dakspecialist van Nederland. Wij onderhouden, beheren en renoveren platte en hellende daken in opdracht van gebouweigenaren en gebouwbeheerders. Hierdoor beschikt Consolidated over alle mogelijke expertise die u op het dak nodig heeft. Dit ziet u terug in onze visie op dakmanagement.

Dakadvies en regiegestuurd dakonderhoud

Als dakspecialist werkt Consolidated graag samen op basis van het principe van regiegestuurd dakonderhoud. Dat betekent dat we een dakadvies formuleren en een plan van aanpak opstellen. Hierin zijn doelstellingen en kritieke prestatie indicatoren (KPI’s) opgenomen waar Consolidated zich aan conformeert. Deze KPI’s zijn niet alleen gericht op klanttevredenheid en kostenbesparing, maar ook op dakmanagement: inzicht, overzicht en grip op processen. Binnen de gestelde kaders zijn wij als dakspecialist verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van uw daken, terwijl u de regie behoudt. Consolidated staat voor dakadvies, resultaatgericht samenwerken en transparantie.

Nieuwe dimensie in dakadvies en dakmanagement

Dakota is ons online portal voor dakmanagement. Alle informatie die wij op het dak verzamelen, slaan we op in Dakota. Deze informatie is altijd actueel en op elk moment voor u toegankelijk. Dakota geeft een uniek overzicht én inzicht in de conditie van uw daken. Met één druk op de knop checkt u de resterende levensduur of wat u volgend jaar kwijt bent aan dakonderhoud. Meten is weten. Dankzij Dakota bent u daarom altijd verzekerd van feilloos dakmanagement en een up-to-date dakadvies.

Waarom Consolidated?

  • Dakspecialist: ijzersterk in het onderhouden, beheren en renoveren van daken
  • Samenwerken op basis van regiegestuurd dakonderhoud
  • Transparantie leidt tot forse besparing op onderhoudskosten op het dak
  • Dakota: uniek portal voor dakmanagement biedt inzicht in dakonderhoud
  • Altijd verzekerd van een up-to-date dakadvies